Toată lumea câştigă la Oscar. Nu doar cei care ţin în mână prestigioasa statuetă la sfârşitul serii, ci şi mulţi alţi nominalizaţi la Premiile Academiei. Pachetul cu premii care se livrează se numeşte Everyone Wins şi conţine cadouri de lux, inclusiv produse de înfrumuseţare, îmbrăcăminte şi chiar vacanţe. Geanta cadou Oscar 2024 are o valoare de 180.000 de dolari.

Pentru al 22-lea an consecutiv, firma de marketing din Los Angeles Distinctive Assets livrează pungi cadou bărbaţilor şi femeilor nominalizaţi la marile categorii la Oscar.

ULTIMELE ȘTIRI

Premiile Oscar 2024: Lista completă a câștigătorilor. „Oppenheimer”, marele câștigător al serii. Cillian Murphy a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor”, Christopher Nolan pentru „Cel mai bun regizor”

Premiile Oscar 2024. Oppenheimer a luat caimacul: 7 statuete. Cei mai buni actori au fost desemnaţi Emma Stone şi Cillian Murphy. Cel mai bun film străin a fost ales „Zona de interes”

Războiul din Ucraina, ziua 747. Avansul Moscovei continuă, dar Kievul răspunde apelului Papei: steagul nostru este galben şi albastru, nu alb

Ion Cristoiu: Mareşalul Antonescu e convins că indicaţiile sale sînt înmormîntate de cum au fost date

Vezi mai multe articole din categoria cultura-media

Conform celor dezvăluite de CNBS, punga cadou de anul acesta, nelegată direct de Academie, care nu are legătură cu acest cadou, valorează 180.000 de dolari şi conţine peste 50 de cadouri.

Lash Fary, fondatorul Distinctive Assets, spune: „Rareori se potriveşte într-o singură valiză. Avem un bagaj Olympia, care este cel mai mare duffel mobil care se fabrică. Şi apoi există de obicei genţi ecologice”.

Cadourile ajung direct acasă sau în hotelul unde sunt cazate vedetele. Doar transportul, având în vedere greutatea şi dimensiunea pachetelor, poate costa până la 850 de dolari.

Geanta cadou Oscar 2024

Există multe cadouri scumpe în cutie. Cel care costă cel mai mult este un sejur de trei nopţi la Chalet Zermatt Peak, pentru până la nouă oaspeţi. Respectând tema, nominalizaţii vor primi şi o invitaţie la un sejur de şapte zile la centrul spa Golden Door din California de Sud.

În geanta Everybody Wins găsim, printre alte cadouri:

un gratar portabil

o geantă „făcută manual de meşteri meşteri” de la un brand canadian

un dispozitiv de terapie a somnului cu infraroşu

o pungă de floricele de lux fără gluten

ciocolată vegană

o sticlă de Tequila şi, de asemenea, o sticlă de gin

plasture cu vitamina C pentru ochi

un set de haine pentru acasă sau pentru sală

pantofi, genţi, rucsacuri şi multe altele

un spectacol live al mentalistului Carl Christman (cadou inclus şi în cutia cadou companiei oferită la premiile Grammy 2024)

un cub Rubik cu temă retro, cu tematică retro a 50-a aniversare

un set cadou de produse de îngrijire a pielii

un tratament cu microace pentru fermitatea şi revitalizarea pielii şi pentru a minimiza semnele de îmbătrânire şi imperfecţiunile

un set de feţe de pernă de mătase

perne de designer

accesorii de bucătărie

Punga cadou cu şase cifre este rezervată exclusiv nominalizaţilor din categoriile actorie şi regie. Gazda premiilor Oscar Jimmy Kimmel va lua acasă şi o geantă Everybody Wins (pentru a patra oară). Există 26 de destinatari ai pachetului din acest an:

Realizator: Jimmy Kimmel

Nominalizaţi pentru cel mai bun regizor: Justine Triet, Martin Scorcese, Christopher Nolan, Yorgos Lanthimos, Jonathan Glazer

Nominalizaţi pentru cel mai bun actor: Bradley Cooper, Colman Domingo, Paul Giamatti, Cillian Murphy, Jeffrey Wright

Cele mai bune actriţe nominalizate: Annette Bening, Lily Gladstone, Sandra Hüller, Carey Mulligan, Emma Stone

Nominalizaţi pentru cel mai bun actor în rol secundar: Sterling K. Brown, Robert De Niro, Robert Downey Jr., Ryan Gosling, Mark Ruffalo

Nominalizate pentru cea mai bună actriţă în rol secundar: Emily Blunt, Danielle Brooks, America Ferrera, Jodie Foster, Da’Vine Joy Randolph

În cele din urmă, compania care oferă aceste pungi cadou speră să poată dona şi una directorului Barbie, Greta Gerwig, care nu a primit nominalizarea pentru cel mai bun regizor.