Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune că echipa sa a jucat bine cu Universitatea Craiova, dar jucătorii nu au fost concentraţi în faţa porţii adverse.

„Din păcate ăsta este fotbalul. Nu cred că meritam astăzi să pierdem! Dar când joci în play-off şi ai atâtea ocazii în primele 35 de minute sau în prima repriză şi nu reuşeşti să marchezi, fotbalul te judecă şi asta s-a întâmplat şi în seara asta. În principiu, nu am ce să le reproşez băieţilor decât că trebuie să fie mai concentraţi în faţa porţii. Jocul m-a mulţumit, am făcut un joc bun, un joc solid.

Din păcate lipsa de experienţă a lui Matei se vede. Dar de asta suntem aici, să-i îmbunătăţim jocul, să-l ajutăm să crească. Cam asta este istoria acestui meci. Cred că meritam mai mult în seara asta.

Cred că în prima repriză, sau tot meciul, în general, am riscat, iar faza golului doi a fost una norocoasă, a sărit mingea din mâna lui Matei, la Mitriţă, chiar dacă nu se dădea gol, era probabil penalti. Nu avem ce face, mergem înainte. Repet, ca joc şi ca atitudine nu am ce să le reproşez jucătorilor. Trebuia însă să fim puţiun mai atenţi. Ambele goluri erau de evitat.

Puteam face mai mult. Am alergat o repriză întreagă să egalăm şi asta a fost. Cred că a fost penalti clar la Mogoş, dar las specialiştii să vorbească despre acest episod! Fiecare eşec contează, suntem acolo trei echipa la un punct, vin şi celelalte din spate, vedem ce se mai întâmplă şi mâine”, a declarat Adrian Mutu, după înfrângerea din meciul de sâmbătă, de la Cluj, 1-2 cu Universitatea Craiova, potrivit News.ro.

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea CFR Cluj, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

La Cluj gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar cei care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Baiaram, în minutul 38.În startul reprizei secunde Alexandru Mitriţă a mărit avantajul oaspeţilor, cu un gol frumos, din careu. Matei Ilie a readus în joc gazdele, cu un gol înscris în minutul 66, dar tot el a fost eliminat cu cartonaş roşu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic. Era minutul 87 şi clujenii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Craiova s-a impus cu 2-1.

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.