Peste 45.000 de persoane sunt așteptate la festivalul Massif.

Prima zi, joi, începe de la ora 17:00 iar fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și Gordo.

Massif a ajuns la a doua ediție.

Mâine se dă startul la distracție în Poiana Brașov. Începe festivalul Massif care ține până pe 17 martie.

La festival sunt așteptați între 45.000-50.000 de participanți, spune Allen Coliban, primarul Brașovului. Pe lângă experiența de schi, snowboard, pentru că pârtiile sunt pregătite, Massif are în program și peste 50 de artisti distribuiți pe 5 scene. Genurile muzicale sunt diferite techno până la drum and base.

Prima zi, joi, începe de la ora 17:00. Fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și Gordo. În ultima zi, ora se schimbă. Se dă drumul la distracție de la ora 12:00. Duminică, printre artistii care vor încheia festivalul se numără cel mai apreciat DJ din Insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers.

Coliban spune că din 2020, tinerii brașoveni voiau un festival relevant de muzică la Brașov iar acum Massif a ajuns la a doua ediție. Și pentru această ediție au fost făcute suplimentări pe efectivele operatorului de transport, atât pe liniile clasice – 20, 60, 100, care vor circula până la 3 noaptea – cât și pe linii speciale de legătură între parcarea din Poiana Brașov către cartierele orașului. Aceste linii vor fi până la ora 1:30.

Citește și: