Nativii născuți în zodiile mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale vor resimți mai puternic fenomenul astral.

Luna Nouă din 11 martie 2024 activează zodia Pești.

Arhetipul Peștilor este despre imaginație, visare, iubire necondiționată, credință, empatie, compasiune. De asemenea, reprezintă cele mai înalte idealuri, vise și aspirații, dar și iluziile pe care le experimentăm atunci când proiectăm aceste idealuri. În preajma fenomenului astral este posibil să primim mesaje importante din planul astral și recomandarea este să ne bazăm pe intuiție, dacă este necesară luarea unei decizii.

Luna Nouă marchează începutul unei etape noi, este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează una dintre cele doisprezece case astrologice, respectiv domeniile guvernate de zodia Pești. Sectorul în care începem acum un nou ciclu se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Pești din 18 septembrie.

Din configurația astrală face parte și Saturn, seniorul karmei, care ajută să înlocuim calea pierdută cu cea pe care trebuie să fim, să ne trezim la realitate. Posibil ceva în ce am crezut cu tărie sa fie dizolvat și să conștientizăm că nu au existat decât așteptări nerealiste. Totodată, este un moment prielnic pentru a porni pe un al drum.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din zodia Pești pentru fiecare zodie:

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Pești deschide calea spre introspecție, analiză interioară. Berbecii vor realiza că este momentul să elimine din viața lor ce îi ține în loc să progreseze. În ce privește planul profesional, Saturn va debloca anumite planuri de viitor și proiecte la care au întâmpinat dificultăți.

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Pești se formează pe sectorul asociat proiectelor, planurilor de viitor, vieții sociale și relațiilor de prietenie. Este un moment prielnic pentru a începe o activitate de grup nouă, să se asocieze cu persoane cu care au obiective comune. Și axa sentimentală este activată, așa că se pot lua decizii și în planul amoros. Saturn poate debloca un proiect mai vechi, activitățile de pe urma exercitării profesiei sau sectorul sentimental.

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Pești aduce preocupări pentru carieră, aspirațiile profesionale, relațiile cu șefii, privind imaginea și statutul personal. Este un moment prielnic pentru setarea unor obiective profesionale. Gemenii se pot afirma, să crească din punct de vedere profesional, să primească o promovare, li se recunosc meritele și încep proiecte pe termen lung.

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Pești îi invită să-și lărgească orizonturile, să călătorească, să învețe, să se perfecționeze într-un domeniu de interes, să participe la cursuri sau seminarii. De asemenea, este un moment bun să reflecteze la sistemul de valori, principii, credințe.

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Pești îi invită la o nouă etapă în relația cu partenerul, la bunurile pe care le dețin împreună, moșternirile, creditele, datoriile. De asemenea, pot să iasă la suprafață anumite frici, care i-au blocat, să le transforme și elimine.

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Pești le deschide o etapă nouă în relații, parteneriate și asocieri. Este un moment bun pentru a începe o relație. Fecioarele singure pot să întâlnească un partener sau să treacă la următorul nivel al relației. Saturn face parte din configurația astrală și va consolida relația sau va aduce teste și decizii importante.

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Pești le deschide un nou capitol în activitățile profesionale, un job nou sau o activitate independentă. De asemenea, este un moment prielnic pentru începerea unei diete, a unui regim de viață sănătos, să elimine vechile obiceiuri.

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Pești anunță etape noi în planul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unei pasiuni. De asemenea, Scorpionii se pot remarca într-un proiect creativ, iar Scorpionii singuri ar putea să își întâlnească jumătatea.

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Pești anunță o nouă etapă în planul vieții de familie, căminului, privind o tranzacție imobiliară, o mutare sau relația cu părinții. Din contextul astral face parte și Saturn, care marchează decizii pe termen lung legate de familie.

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Pești marchează începutul unei noi etape în planul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, cunoașterii, negocierilor, relațiile cu frații. Din contextul astral face parte și Saturn, care poate aduce stabilitate într-un proiect, dar și preocupări pentru interese noi profesionale.

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Pești anunță o nouă etapă în planul financiar, al banilor, stimei de sine. Preocupările de natură financiară vor fi în prim plan și nativii pot căuta surse noi de suplimentare a veniturilor. Din registrul astral face parte și Saturn, care poate concretiza negocierea unui contract sau a unei colaborări importante.

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Pești marhează o nouă etapă în planul personal. Este momentul lor de afirmare din an, în care-și pot seta obiective importante pentru următorul an. Peștii sunt invitați să se concentreze să se pună mai mult în valoare, să-și asculte intuiția, să înceapă o reînnoire și să fie mai încrezători în forțele proprii. Este un moment prielnic pentru a-și folosi energia să treacă la acțiune.