Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să faca viața mai frumoasă.

Vibrația zilei este 1 și tot despre noi începuturi este vorba!

O să dați zor să terminați cât mai multe treburi ca să vi se dea ok-ul pentru noul proiect în care v-ați pus mari speranțe și succesul e pe aproape.

O să vă puteți găsi o colaborare numai bună ca să vă sporească bugetul și să vă ofere acel confort financiar de care aveți nevoie – de lucru.

Vă puteți aștepta la o ofertă generoasă și să vă canalizați toate eforturile în acolo ca să vă achitați, onorabil, de toate îndatoririle și să vă primiți banii.

O să vă prindă bine o vizită la medic să nu lăsați să se agraveze vreo afecțiune și o să vă puteți trata cum trebuie dacă e ceva.

O să primiți încurajări să faceți lucruri care vă depășesc, poate și n-o să vă lăsați rugați de două ori că în voi acea determinare să faceți lucruri mărețe, de valoare.

V-ați putea orienta spre altă zonă profesională, să experimentați alte lucruri care să acceseze acel tumult interior.

E o șansă, pe care ar fi minunat să o onorați, aceea de a începe un proiect care să vă propulseze în carieră și să vă dea un nou scop în viață.

O invitație la un eveniment care poate avea legătură și cu voi și să fie un fel de recunoaștere a valorii.

E un entuziasm, poate la gândul că o să vă dați întâlnire cu cineva care e interesat de o colaborare, sau poate vă invita într-o vacanță în curând.

O problemă de suflet se cere urgent rezolvată ca să vă puteți continua relația, ieșiți la o discuție ca să spună fiecare ce are de spus.

Vi se împlinesc niște așteptări și o să primiți avize favorabile, o să faceți progrese atât în plan profesional, la slujbă, la școală, cât și personal.

O să ieșiți la socializare, mai faceți cunoștință cu niște oameni de afaceri și puneți la cale proiecte noi.

O să recuperați acei bani pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să aveți de cheltuială, să vă puteți mișca, poate dați o fugă în weekend la rudele de prin țară.

Încă vă mai gândiți dacă să vă întoarceți la cineva cu care ați fost într-o relație, sau așteptați să facă acea persoană primul pas.

O să dați de lume cooperantă și o să duceți la bun sfârșit proiectele cu ajutorul celor din jur și poate vă lansați pe o nouă orbită profesională, și o să vină succesul de acolo.

O să vă înțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu că o să ieșiți după orele de program pe ici, pe colo să aveți un timp – de calitate – comun.

E cineva care așteaptă o confirmare din partea voastră și o să vă gândiți bine de tot ca să n-aveți regrete, și-i spuneți dacă vreți să fiți împreună, sau nu.

Poate v-au rămas niște lucruri de cumpărat prin casă, o fi ceva de reparat și vreți să vă puneți casa la punct.

O să vă scoată cineva la cafea că or fi niște evenimente în pregătire și vreți să știți exact ce aveți de făcut ca să fiți la înălțime cu toate.

Voi sunteți în mare formă și o să dați drumul unui proiect pe care l-ați avut în vedere de anul trecut și o să crească frumos o să vedeți.

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere particulară și o să vă mobilizați să puneți în funcțiune resursele interioare ca să vă bucurați de succes.

Vă puteți găsi și voi perechea de suflet și să vă întemeiați o familie dacă n-ați făcut-o până acum – poate chiar în ochii voștri.

Poate semnați un contract care o să v-aducă bani și se mai poate să câștigați un proces și să primiți ce vi se cuvine că ați așteptat destul.

O să fiți cooptați de un grup care se luptă pentru drepturile unor oameni și o să aveți și voi acolo o contribuție.