Kate Winslet, în vârstă de 49 de ani, este vegetariană de multă vreme. Din dieta actriţei nu lipsesc niciodată migdalele, iaurtul, alimentele bogate în fibre, fructele, multe sucuri şi smoothie-urile.

De asemenea, consumă din ce în ce mai multe legume precum varză, spanac şi castraveţi. Actualul ei soţ, Edward Abel Smith, al treilea după regizorii Jim Threapleton şi Sam Mendes, este vegan. În ciuda dietei sale vegetariene, nu renunţă niciodată la o pizza bună.

ULTIMELE ȘTIRI

Trucurile virale pentru curățenia de primăvară pe care toată lumea trebuie să le evite. Ce sfaturi oferă experții

Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Escroci români şi bulgari, prinşi înşelând cu metode specifice mafioţilor. Spaniolii au destructurat o organizaţie care făcea milioane de euro

ITIA confirmă reducerea suspendării Simonei Halep: Jucătoarea este liberă să îşi reia activitatea de astăzi

Vezi mai multe articole din categoria sanatate

Kate Winslet are de oferit câteva sfaturile de frumuseţe. Dimineaţa se trezeşte şi consumă un smoothie rapid şi sănătos. Apoi, urmează un curs de yoga, un element fundamental al vieţii ei.

Deseori, face cardio plimbând câinele, iar ocazional se antrenează şi cu greutăţi. Fiind vegetariană, frigiderul ei are întotdeauna multe legume, varză, spanac, castraveţi, dar şi multe sucuri pe bază de plante.

Kate Winslet iubeşte înottitanicformăînotexerciţiipilates