Într-un interviu care va fi difuzat duminică cu Laura Kuenssberg, el a mai spus că este îngrijorat şi de „ce s-a întâmplat cu adevărul”, pe fondul teoriilor conspiraţiei despre Catherine, actuala prinţesă de Wales.

De asemenea, el a povestit în această săptămână despre violenţele pe care el şi sora sa le-au suferit acasă. Când erau copii, el şi sora sa Diana au fost pedepsiţi de o bonă în moduri „dureroase”, a spus el.

ULTIMELE ȘTIRI

SUA vor să-l condamne pe Sam Bankman-Fried, fondatorul FTX, la 50 de ani de închisoare. Când va fi pronunțată sentința

Acuzaţii de „activităţi teroriste” între Rusia şi Ucraina în timpul alegerilor prezidenţiale ruseşti

Câciu: ️400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanţare

România condamnă deschiderea secţiilor de votare ruseşti din Moldova, Georgia şi Ucraina

Vezi mai multe articole din categoria life-inedit

Tocmai a scris o carte, „A Very Private School” (O şcoală foarte privată), despre nivelurile şocante de violenţă şi abuz sexual pe care le-a suferit în copilărie, când a fost trimis la internat la vârsta de opt ani.

Contele Spencer, unul dintre cei mai proeminenţi aristocraţi din ţară, a declarat că „violenţa dăunătoare pentru copii” îi afectează pe aceştia, indiferent de familia în care se nasc.

El este poate cel mai bine cunoscut pentru criticile sale la adresa presei după moartea surorii sale în 1997, când a ţinut un discurs controversat la înmormântare, promiţând să-i protejeze pe William şi Harry de genul de intruziune de care a avut parte mama lor.

Contele detestă acum să vorbească în mod specific despre presiunile asupra celor doi nepoţi ai săi şi despre ruptura dintre ei. Dar, după săptămâni de speculaţii online cu privire la starea de sănătate a actualei Prinţese de Wales, a fost întrebat dacă el crede că presiunile de astăzi sunt mai puternice.

A spus că situaţia a fost mai riscantă pentru Diana, spunând: „Cred că era mai periculos pe vremea aceea”.