Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat-o pe fosta concubină, pe o stradă din Sectorul 5.

Femeia s-a ăncuiat în maşină, pentru a evita interacţiunea cu bărbatul, iar acesta s-a urcat pe capota maşinii, lovind cu picioarele.

„La data de 12 martie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de hărţuire, ameninţare şi distrugere. În fapt, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

„De asemenea, a fost identificată şi persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 50 de ani. Din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce victima se deplasa către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul menţionat, din spatele maşinii a apărut bărbatul de 36 de ani (fostul concubin), moment în care aceasta a evitat contactul cu el şi a urcat în autoturism, asigurând portierele. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forţeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă şi ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii şi ameninţări cu moartea”, a mai transmis sursa citată.

Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un odin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior friind arestat peventiv pentru 30 de zile.