Deschiderea magazinului, care a avut loc pe data de 9 martie, a adunat în același loc amatori ai sportului, dar și sportivi profesioniști.

Amenajat într-un stil ce amintește de fotbalul profesionist, magazinul le oferă posibilitatea pasionaților sportului să pășească într-un vestiar al unei echipe de fotbal.

BITOLIA SPORT are o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii premium, fabricate în România.

BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive, s-a deschis în Băneasa Shopping City, Galeria Feeria, pentru pasionații sportului. Deschiderea magazinului, care a avut loc pe data de 9 martie, a adunat în același loc amatori ai sportului, dar și sportivi profesioniști.

Amenajat într-un stil ce amintește de fotbalul profesionist, magazinul le oferă posibilitatea pasionaților sportului să pășească într-un vestiar al unei echipe de fotbal.

„Noi l-am gândit ca un concept store, acesta este imaginea unui vestiar de fotbal, cu posturile în care stau jucătorii, iar cabina de probă este o cabină de duș pentru că suntem într-un vestiar! BITOLIA SPORT este o experiență”, a spus Oana Badea, proprietara BITOLIA SPORT, la deschiderea oficială a magazinului fizic.

BITOLIA SPORT are o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii premium, fabricate în România, destinate sportivilor profesioniști, dar și iubitorilor sportului. Businessul a deschis primul său magazin fizic pentru a replica succesul vânzărilor din online și în offline.

„Acesta este primul nostru magazin într-un mall din București, noi am avut prezență până acum în online. Fanii echipei naționale și fanii echipei Dinamo au ocazia să vină să vadă fizic produsele noastre. După succesul pe care l-am înregistrat în vânzările online, ne-am gândit că este timpul să fie și în offline. Noi sperăm să avem și alte magazine, dar deocamdată ne uităm la acest prim magazin, încercăm îl aducem la cote înalte, iar apoi vom dori să creștem”, a mai spus Oana Badea.

BITOLIA SPORT, singurul producător autorizat de ACS FC Dinamo Bucureşti, pune la dispoziţie atât în magazinul fizic, cât şi în online, echipamentele necesare practicării sporturilor pentru profesionişti şi amatori. Pe lângă echipamentele destinate sportivilor de performanţă, BITOLIA SPORT ofera şi o gamă de produse sportive pentru cei care preferă acest stil vestimentar sau care sunt iubitori ai sportului. BITOLIA SPORT oferă clienţilor diferite categorii de produse de calitate superioară cu Romania, Dinamo, precum si produse complementare BITOLIA SPORT: tricouri, treninguri, pantaloni, geci, si diferite accesorii, toate concepute pentru susţinerea echipei favorite.

BITOLIA SPORT își va diversifica constant gama de produse, astfel că pasionații sportului vor putea găsi la fiecare două săptămâni haine și accesorii noi în magazinul din Băneasa Shopping City.