Kate, prințesă de Wales, ar putea reveni la îndatoririle regale până la Paște. Soția lui William se află încă în perioada de recuperare după operația abdominală suferită în luna ianuarie.

Deși nu este cunoscută data la care prințesa de Wales va reveni la îndatoririle regale, Kate ar putea lua parte la tradiționala plimbare a familiei regale în duminica de Paște.

Prințesa nu a mai avut nicio apariție publică de la Crăciun și nu se așteaptă să revină la sarcinile regale decât după 17 aprilie – când cei trei copii ai ei vor reveni la școală.

Cu toate acestea, Kate ar putea fi văzută alături de familia regală la slujba anuală de la biserică din Duminica Paștelui, pe 31 martie, deși Palatul a refuzat să se pronunțe asupra speculațiilor.

O sursă de la palat a declarat pentru Daily Telegraph că nu a existat „nicio confirmare” cu privire la prezența lui Kate la ceremonie. Informațiile vin după ce o sursă regală ar fi declarat pentru Sunday Times că prințesa Kate va aborda în cele din urmă absența sa din spațiul public atunci când își va recăpăta sănătatea și se va simți „pregătită” să vorbească despre asta.

Anul trecut, de Paște, familia regală britanică a participat la sjujba de Duminică de la Capela St George din Windsor. Prințesa Kate a fost văzută alături de prințul William și cei trei copii ai lor.