Somnul joacă un rol importat aici, orice oră de trezire poate fi productivă, dacă ai dormit suficient.

Somnul suficient îmbunătățește memoria, ajută la concentrare, îmbunătățește sănătatea generală.

Dieta și exercițiile fizice au un rol important, iar dieta poate avea un impact direct și asupra creierului nostru.

Cu siguranță ai auzit și ai citit multe articole despre cum să îți păstrezi concentrarea la job. Dean Burnett este cercetător în neuroștiințe și a descoperit câteva metode de lucra mai eficient. S-ar putea să nu existe hack-uri care să-ți schimbe viața total, cât să te transforme în următorul Bill Gates, dar există câteva mici schimbări pe care le poți face care te vor ajuta să lucrezi mai productiv.

Există multe discuții în prezent cu privire la ceea ce este mai productiv. Să lucrezi de acasă sau lucrezi la birou? Cu toate acestea, un lucru care este rar menționat este faptul că anumite distrageri pot fi utile pentru productivitate, adică unii oameni preferă să lucreze într-o liniște relativă, dar mulți consideră că sunt mai productivi cu un fel de zgomot pe fundal. În general, aceasta ia forma muzicii de fundal.

Când încercăm să ne concentrăm asupra unei sarcini, atenția noastră conștientă este ocupată, dar poate fi totuși distrasă de sistemul inconștient. Ideea este că dacă lucrezi într-o tăcere completă, orice sunet iese mai mult în evidență.

Somnul joacă un rol importat aici, orice oră de trezire poate fi productivă, dacă ai dormit suficient. Somnul suficient îmbunătățește memoria, ajută la concentrare, îmbunătățește sănătatea generală, crește starea de spirit și reduce stresul și toate te fac să fii mai productiv.

Nu este doar din motive estetice și se dovedește că plantele și alte tipuri de verdeață sunt de fapt bune pentru productivitate. Dieta și exercițiile fizice au un rol important, iar dieta poate avea un impact direct și asupra creierului nostru.

Cu tot ce s-a discutat până acum, este important să iei în considerare un avertisment important; fiecare este diferit și ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta. Diferențele individuale joacă un rol considerabil în modul în care ajungem să fim productivi.

Citește și