O grădină frumos aranjată poate schimba aspectul unei case.

Stilul minimalist se axează pe simplitate și eleganță, cu linii curate, culori neutre și mobilier simplu, oferind un aspect aerisit și modern.

Grădinile mici și cochete, amenajate cu stil și creativitate, pot fi cheia pentru un design impresionant al casei tale.

Lângă orice casă luxoasă, se ascunde o mică oază de potențial neexploatat: grădina sau terasa. Nu doar o grădină de dimensiuni mari, cu multe flori deosebite, înfrumusețează aspectul exterior. Grădinile mici și cochete, amenajate cu stil și creativitate, pot fi cheia pentru un design impresionant al casei tale.

„Avem două ramuri. Paleta vegetală și gazonul. La cea vegetală curățăm ramurile rupte, administrăm îngrășământ, aplicam niște tratamente. La gazon, lucrurile sunt mai dificile deoarece trebuie să vedem dacă avem dăunători. Trebuie să aerăm, să facem un top dressing, să fertilizăm”, a declarat Alex Cozma, peisagist, pentru Aleph News.

„O grădină bine întreținută ar trebui să îmbunătățească considerabil aspectul casei. Atunci când ne plimbăm într-o zonă cu aer curat, simțim că ne relaxăm. Ar trebui ca grădina să aibă și câteva zone de relaxare și socializare”, a adăugat acesta.

Citește și