Casa cu 6 dormitoare și 7 băi include un sistem elaborat de filtrare a aerului care să facă față calității variate a aerului din regiune.

Gregory Malin, fondatorul Troon Pacific, un dezvoltator cu sediul în San Francisco, cu proprietăți între 15 și 45 de milioane de dolari promovează case cu ventilatoare de evacuare.

Proprietarii caselor de lux investesc acum în sisteme complexe flexibile care promit aer interior mai sănătos.

Dacă până acum era în tendință să îți alegi locuința în funcție de locație, spațiu, design, mai nou oamenii sunt atenți la calitatea aerului din zonă. De exemplu, casa din San Francisco a lui John Bautista de 37 de milioane de dolari i-a schimbat total percepția asupra vieții.

Casa cu 6 dormitoare și 7 băi include un sistem elaborat de filtrare a aerului care să facă față calității variate a aerului din regiune. Bautista plănuiește să își modernizeze în continuare sistemul în acest an, cu scopul de a filtra și recircula aerul din interior, decât aerul proaspăt din exterior în perioadele de poluare puternică. În ciuda calității superioare a aerului din locuință, el poate simți totuși o diferență în zilele în care aerul exterior este plin de fum.

Proprietarii caselor de lux își îndreaptă tot mai mult atenția către ceva mai puțin vizibil. Fumul incendiilor de pădure, pandemia și mucegaiul fac din mediul lor interior o prioritate. Mulți investesc acum în sisteme complexe flexibile care promit aer interior mai sănătos, dar includ încă spații, cum ar fi încăperile cu sticlă, care fac ca starea în interior să se simtă naturală.

Gregory Malin, fondatorul Troon Pacific, un dezvoltator cu sediul în San Francisco, cu proprietăți între 15 și 45 de milioane de dolari promovează case cu ventilatoare de evacuare, legate de sisteme de ventilație, în spălătorii și sub chiuvete, unde există diverși poluanți și produse de curățare nocive. Garajele lor au ventilatoare de evacuare separate, care funcționează suficient pentru trei schimburi de aer după deschiderea ușii. Casele pe care le vinde au conducte perforate cu ventilatoare în linie pentru a evacua aerul de sub fundațiile plăcilor pentru a împiedica pătrunderea vaporilor de sol contaminați în case.

Citește și