Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc luna trecută la un hotel din zona montană Padina a judeţului Dâmboviţa rămân în arest.

Curtea de Apel Ploieşti a respins ca nefondate contestaţiile acestora faţă de prelungirea arestului preventiv.

„Soluţia pe scurt: (…) respinge ca nefondate contestaţiile declarate de inculpaţii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin şi Marin George Armando, împotriva încheierii penale din camera de consiliu de la data de 07.03.2024 pronunţată de judecătorul drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa. (…) Obligă contestatorii inculpaţi la plata sumei de 900 lei (câte 300 lei fiecare), cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în decizia Curţii de Apel Ploieşti.

Incidentul de la Padina a avut loc în noaptea de 10 spre 11 februarie. Poliţiştii au fost sesizaţi atunci la 112 cu privire la faptul că la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.