Cea de-a 96-a gală a premiilor Oscar va avea loc la Los Angeles. În România, premiile Oscar 2024 vor fi transmise în exclusivitate pe VOYO și vor fi comentate de Irina Margareta Nistor și Anghel Damian.

Cel mai important eveniment anual din industria cinematografică mondială, gala de decernare a premiilor Academiei Americane de Film Oscar 2024 are loc în noaptea dintre duminică și luni, 11 martie 2024, și se ține la Dolby Theatre din Los Angeles.

Anul acesta, Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită live în România doar pe VOYO. Abonații vor avea acces la transmisiunea galei și vor putea vedea în timp real toate momentele de la Los Angeles.

Cei care vor urmări gala pot să aleagă să vadă formatul original, în limba engleză, sau varianta dublată în limba română de Irina Margareta Nistor.

Evenimentul va fi transmis în format live text pe stirileprotv.ro și protv.ro. Aici veți vedea toți câștigătorii și cele mai importante momente din timpul ceremoniei. Urmăriți și paginile de Facebook ale publicațiilor din trustul PRO pentru a vedea imagini și noutăți.

Înregistrarea galei Oscar va putea fi urmărită pe VOYO și va fi transmisă la TV pe Pro Cinema, marți, 12 martie 2024, de la ora 20.30

Cea de-a 96-a gală a Premiilor Oscar va fi comentată pe VOYO de interpretul de film Irina Margareta Nistor și cineastul Anghel Damian.

„Prezint împreună cu Anghel Damian, că are nevoie și el de o repetiție, pentru când o să ajungă la Oscaruri cu vreun film, că e și regizor și de toate cele. Este în exclusivitate pe VOYO. Este a treia oară când fac Oscarurile aici. Mă bucură foarte tare că voi le dați pe cele mai importante, Oscarurile”, a fost mesajul Irinei Margareta Nistor la Măruță, despre noaptea Oscarurilor 2024.