„Sprijinul poporului este sursa progresului în Rusia. Cred că sub conducerea puternică a preşedintelui Putin, poporul rus va avea un viitor strălucit”.

Ministrul chinez de externe Wang Yi a spus acest lucru în timpul întâlnirii cu omologul său rus Serghei Lavrov la Beijing şi felicitându-l pentru rezultatul recentelor alegeri din Rusia. „În calitate de vecin prietenos şi partener strategic global al Rusiei, vom sprijini cu hotărâre dezvoltarea şi renaşterea stabilă a Rusiei sub conducerea preşedintelui Putin”, a subliniat ministrul chinez, preluat de agenţia rusă Tass.

ULTIMELE ȘTIRI

Jurassic Park devine realitate. A.I. ar putea să readucă la viață mamutul, diavolul Tasmanian și pasărea Dodo

China s-a făcut soră cu Rusia: Sub conducerea lui Putin, Rusia va avea un viitor luminos

Operaţiune a armatei SUA. Americanii au distrus sisteme de apărare aeriană şi drone ale Houthi

Exporturile României au scăzut cu 0,1%. Importurile au scăzut cu 1,2%

Vezi mai multe articole din categoria externe

Lavrov: Sancţiunile occidentale împotriva Rusiei sunt ilegale

Federaţia Rusă şi China au confirmat inutilitatea întâlnirilor internaţionale privind Ucraina, care ignoră interesele Moscovei. Acesta este ceea ce a spus ministrul rus de externe Serghei Lavrov după întâlnirea cu omologul său chinez Wang Yi la Beijing. Acest lucru a fost raportat de agenţia Tass.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a denunţat sancţiunile occidentale împotriva Rusiei şi a altor ţări drept „ilegale”. La finalul unei întâlniri cu şeful diplomaţiei chineze Wang Yi, în cadrul unei conferinţe de presă comună, Lavrov a amintit că Occidentul „aplica sancţiuni ilegale împotriva unui anumit număr de state, inclusiv în mod evident Rusia”.