Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, miercuri dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceaţă, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Suceava şi Vaslui.

La nivel naţional se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale. Excepţie face doar judeţul Giurgiu, unde plouă şi carosabilul este umed.

ULTIMELE ȘTIRI

Trucurile virale pentru curățenia de primăvară pe care toată lumea trebuie să le evite. Ce sfaturi oferă experții

Războiul Israel-Hamas. Gruparea Hamas spune că va negocia prin mediatori până la încheierea unui acord

Războiul din Ucraina, ziua 742. 38 de drone ale ruşilor au fost doborâte de armata ucraineană / Casa Albă afirmă că Zelenski nu a cerut niciodată trupe străine

Casa Albă: Zelenski nu a cerut trupe americane în Ucraina

Vezi mai multe articole din categoria meteo

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti-Braşov şi DN 1 Ploieşti-Braşov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Este trafic intens pe Centura Capitalei, pe raza localităţilor Chiajna, Domneşti, Bragadiru şi Pantelimon. De asemenea, este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din loc. Ciorogârla, jud. Ilfov.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.