Descoperire șocantă făcută pe terasa unui bloc din capitală. Un francez de 55 de ani a fost găsit mort în condiții bizare. Polițiștii și procurorii care investighează întreaga poveste au anunțat Ambasada Franței.

Niște muncitori care voiau să monteze un banner pe terasa unui bloc de zece etaje din cartierul Vitan l-au vazut pe bărbat zăcând fără suflare. Lângă el era o sacoșă în care se aflau între altele o rolă de bandă adezivă și un bon de cumpărături.

Administratorul blocului: „S-a dus și s-a uitat cineva la el și a zis: domne e mort, cred că e mort, nu l-a atins nimeni. Nu cred că era de multă vreme”.

Anchetatorii cred că bărbatul ar fi urcat pe bloc după ce a escaladat schelele montate pe fațada clădirii. Din cel mai înalt punct ar fi căzut apoi câțiva metri pe o terasă.

Primii care au ajuns la caz au fost polițiștii secției 11, apoi, un echipaj medical de prim-ajutor a constatat decesul bărbatului. Un cetățean francez, de 55 de ani. Cei care l-au găsit spun că acesta era legat la picioare, dar și la gât și avea o rană la cap.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și nu exclud deocamdata nicio variantă.

Bărbat: „Cum să fie suicid, când tu ești legat de mâini și de picioare? Cum să te omori?”

Bărbat: „Nu este din zonă, nu este din bloc acest individ, ținând cont că este o persoană de altă cetățenie”.

Conform procedurii, incidentul a fost semnalat Ambasadei Franței și Inspectoratului General pentru Imigrări.