O vilă din Los Angeles aparţinând modelului şi actriţei britanice Cara Delevingne a fost devastată de un incendiu, scrie BBC.

Tânăra în vârstă de 31 de ani nu se afla acolo în acel moment, întrucât în prezent joacă într-un spectacol de teatru pe scena „West End” din Londra.

Imaginile arată flăcări uriaşe care izbucnesc de pe acoperişul locuinţei de lux, iar mai târziu, ruinele înnegrite şi fumegânde.

„Inima mea este frântă”, a scris Delevigne pe Instagram când a crezut că cele două pisici de companie ale sale au murit în incendiu.

ULTIMELE ȘTIRI

Ce spune ChatGPT despre abilitățile cognitive ale lui Joe Biden? Președintele și-ar fi demonstrat capacitatea de a „procesa informații”

Te joci pe calculator mai mult de 3 ore pe zi? Cercetătorii spun că poţi dezvolta probleme

Şefa diplomaţiei germane încearcă să-l convingă pe Olaf Scholz să trimită rachete Taurus Ucrainei

UE alocă 47 de milioane de euro pentru o fabrică de pulberi în România

Vezi mai multe articole din categoria social

„Viaţa se poate schimba într-o clipită. Aşa că preţuieşte ceea ce ai”, a spus ea.

Cu toate acestea, ea şi-a actualizat ulterior cei 42 de milioane de urmăritori cu vestea bună că pisicile au supravieţuit incendiului: „Sunt în viaţă! Mulţumesc pompierilor”, a scris ea.

Două persoane au fost rănite în incendiu, care a cuprins proprietatea cu două etaje de pe dealurile din Studio City, la nord-vest de Hollywood. Un pompier a fost transportat la spital în stare stabilă, iar un rezident a suferit o uşoară inhalare de fum, a precizat Departamentul de pompieri din Los Angeles (LAFD).

Pompierii au fost chemaţi la faţa locului după un apel la 911 efectuat vineri, în jurul orei locale 04:00 (11:00GMT).

Potrivit unui raport de incident, incendiul a început în partea din spate a casei din anii 1970 şi s-a extins rapid la mansardă, provocând prăbuşirea acoperişului.

A fost nevoie de 94 de pompieri mai mult de două ore pentru a ţine flăcările sub control.

Locuitorii din zonă au fost evacuaţi în timp ce echipele de pompieri lucrau pentru a limita flăcările şi a împiedica extinderea incendiului la alte case.

Şefii pompierilor au declarat că o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a determina cauza incendiului.

Delevingne a mulţumit „din adâncul inimii mele… tuturor pompierilor şi oamenilor care au venit să ajute”.

Actriţa, care şi-a făcut debutul pe scenă săptămâna aceasta în rolul lui Sally Bowles în Cabaret la Kit Kat Club din Londra, ar fi cumpărat casa în 2019.

Într-un tur al casei pentru Architectural Digest în 2021, ea a descris-o ca fiind „unul dintre locurile mele preferate”, comparând-o cu „o casă de joacă pentru adulţi” şi citându-l pe Hugh Hefner ca sursă de inspiraţie în spatele alegerii decorului său. În interior, ea avea un „altar David Bowie”, o groapă cu bile şi o colecţie de cutii de puzzle japoneze.