Suma strânsă este remarcabilă.

În întreaga lună ianuarie, campania lui Biden şi aliaţii săi din Partidul Democrat au strâns peste 42 de milioane de dolari.

Biden l-a mai acuzat pe Trump că a îngropat adevărul despre asaltul din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliul american.

Echipa de campanie a președintelui Joe Biden a transmis, duminică, că a strâns 10 milioane de dolari în cele 24 de ore de după discursul înflăcărat privind Starea Uniunii, în care l-a acuzat pe Donald Trump că amenință democrația și că a torpilat un proiect de lege pentru a rezolva problemele imigrației din SUA, scrie Reuters.

Suma strânsă este remarcabilă, având în vedere că în întreaga lună ianuarie, campania lui Biden şi aliaţii săi din Partidul Democrat au strâns peste 42 de milioane de dolari.

Într-un discurs de 68 de minute rostit joi în faţa Congresului, Biden l-a mai acuzat pe Trump, contracandidatul său republican în alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, că a îngropat adevărul despre asaltul din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliul american şi că s-a înclinat în faţa preşedintelui rus Vladimir Putin.

Se estimează că 32,2 milioane de persoane au urmărit discursul lui Biden despre Starea Uniunii, potrivit ratingurilor Nielsen de la 14 reţele de televiziune, o creştere cu 18 procente faţă de anul trecut. Această cifră nu a inclus telespectatorii de pe streaming, social media şi alte platforme.

Citește și