Platforma de închiriere online arată că această măsură are ca scop simplificarea regulilor sale privind camerele de securitate şi prioritizarea vieţii private a chiriaşilor, relatează BBC.

Utilizatorii Airbnb şi-au exprimat anterior îngrijorarea cu privire la utilizarea camerelor de supraveghere din interior.

„Aceste modificări au fost făcute în urma consultării cu oaspeţii, gazdele şi experţii noştri în domeniul confidenţialităţii şi vom continua să solicităm feedback pentru a ne asigura că politicile noastre funcţionează pentru comunitatea noastră globală”, a declarat Juniper Downs, şefa departamentului de politici şi parteneriate comunitare al Airbnb.

ULTIMELE ȘTIRI

Adrian Sârbu: Democrația a deraiat. Găștile de partid promovează impostura și prăduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanță sunt sfidate. Și interesul tău, ca votant și plătitor de taxe

Ion Cristoiu, despre scandalul verdictului Roşia Montană: O campanie dusă de maşinăria PSD împotriva unor duşmani tradiţionali ai partidului

CIO analizează dreptul Rusiei şi Belarusului de a participa la ceremonia de deschidere Paris 2024

Airbnb va interzice camerele de supraveghere în interiorul imobilelor de închiriat

Vezi mai multe articole din categoria social

Regulile actuale ale Airbnb permit utilizarea camerelor de securitate în zonele comune, cum ar fi camerele de zi şi holurile, atât timp cât locaţia echipamentului este precizată în mod clar în anunţul privind proprietatea.