Chef-ul austriac W.J.Puck și bucătarii Eric Klein și Max Farina sunt specialiștii Oscar în meniu.
Floricelele de porum de lux au trufe și praf de aur dar poți alege și Oreo de lux.
Nu mai puțin de 5.000 de premii Oscar de ciocolată poleite cu aur de 24 de karate sunt gata.
Pe 10 martie are loc cel mai important eveniment din industria cinematografică. Pregătirile pentru cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar sunt pe ultima sută de metri la Dolby Theatre, în Los Angeles.
Se anunță un meniu de 5 stele. Autorul este un chef austriac, Wolfgang Johannes Puck, în vârstă de 74 de ani. Atât veganii stricți cât și carnivorii devotați ar trebui să fie mulțumiți de maestul culinar care este deja la cea de-a 30-a cină Oscar pregătită de el și de echipa lui. Anul acesta nu lipsesc din meniu pizza și cartofii prăjiți, dar nici burgerul.
Puck a lucrat cu bucătarul Eric Klein pentru a transforma în mâncăruri de lux floricelele de porumb, într-o variantă cu trufe și praf de aur. Pe listă este friptură tartar coreeană cu orez și deserturi luxoase.
Bucătarul Max Farina e specializat în mâncare italienească așa că pe lista lui sunt Risotto cu ciuperci sălbatice și trufe negre, paste cu sos ragu de vită și lasgana vegetariană și vegană.
Citește și