UPDATE: Ambarcaţiunea implicată în accident este o ambulanţă fluvială. Salvatorii au constatat că asistenta medicală de la bord are mai multe fracturi, în timp ce conducătorul ambarcaţiunii are contuzii. Copilul şi mama lui nu au fost răniţi, au precizat reprezentanţii ISU.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Accidentul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea. Apelantul a anunţat că o ambarcaţiune a fost implicată într-un accident în zona fermei Tatanir, pe Braţul Chilia. Au rezultat patru victime, trei adulţi şi un copil, au transmis reprezentanţii ISU.

ULTIMELE ȘTIRI

Ce este „phubbing-ul”? Fenomenul are implicații profunde nu doar pentru relațiile personale, ci și pentru productivitatea profesională

Sondaj INSCOP: Cine ar câştiga primul tur al alegerilor prezidenţiale din România? Scenariile celui de-al doilea tur

Sebastian Burduja: „Nu poţi să fii un partid de blazon şi să nu ai opţiune pentru români, a PNL, la Preşedinţia României. (…) Domnul Ciucă este candidatul la prezidenţiale”

Cât costă o călătorie cu autobuzul în Bucureşti? Sebastian Burduja: „12 lei”. Costul unei călătorii cu autobuzul este de 3 lei

Vezi mai multe articole din categoria social

La faţa locului au fost trimise o ambarcaţiune din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta, una de la Serviciul de Ambulanţă şi alta privată. De asemenea, în misiune au fost trimise două elicoptere SMURD de la Galaţi şi Constanţa.

La ora redactării ştirii, misiunea era în plină desfăşurare.