Scrisoarea a fost interceptată de activiştii Cyber Resistance, iar Centrul Naţional de Rezistenţă din Ucraina a dezvăluit că Volodin a propus o ,,de-occidentalizare” după alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestei săptămâni, scrie PravdaUA.

Plannul ar include, printre altele, o naţionalizare sporită a economiei, suveranizarea ştiinţei, culturii şi artei şi creşterea rolului statului în dezvoltarea acestora, întărirea cenzurii, în special în ceea ce priveşte televiziunea şi internetul şi abordarea problemei mişcărilor de opoziţie.

ULTIMELE ȘTIRI

Adrian Sârbu: Un guvern eficient reprezintă voința și mandatul celor 18 milioane de votanți/ Trebuie să vedem încotro se îndreaptă lumea, România să devină o țară avansată în apărare, învățare și economia verde

Duma de Stat a Rusiei propune un nou plan de bătaie după prezidenţiale: Ce implică ,,de-occidentalizarea”

Israelul verifică dacă liderul adjunct al Hamas a fost ucis într-o lovitură aeriană

Partidul REPER şi-a anunţat lista la alegerile pentru Parlamentul European. Pe listă se găseşte şi fizicianul Cristian Presură

Vezi mai multe articole din categoria externe

Potrivit lui Volodin, comisiile Dumei de Stat sunt gata să susţină această iniţiativa şi să înceapă elaborarea proiectelor de legi.

Conform Centrului Naţional de Rezistenţă din Ucraina, scrisoarea lui Volodin se bazează pe conceptul pregătit de Institutul de Informaţii Ştiinţifice privind Ştiinţele Sociale (INION, în rusă). Potrivit acestuia, provocările cu care se confruntă Rusia sunt similare cu provocările din timpul ,,Marelui Război Patriotic”. Se spune că sprijinul acordat de Occident Ucrainei întârzie finalizarea rapidă a ,,operaţiunii militare speciale”, că Occidentul consideră Ucraina ca un obiect de investiţii şi a investit deja atât de mulţi bani încât nu va da înapoi.