„The Lost Universe” este un joc la care pot participa între 4 și 7 persoane

Agenția se mândrește astfel cu primul său joc de roluri de socializare realizat complet

În ultimii ani, NASA a colaborat cu realizatori de jocuri celebri

Agenția Spațială Americană scoate la bătaie un joc de societate. Pentru ”The Lost Universe”, specialiștii NASA au pus în structura unei aventuri de joc o poveste legată de realizările agenției.

„Ce se se întâmplă când combini jocul care a schimbat lumea și telescopul spațial care a schimbat lumea? Răspunsul o să te dea pe spate! În acest joc oficial cu roluri NASA conducătorul de joc pune o întrebare nebună: Ce-ar fi dacă Telescopul Spațial Hubble ar dispărea?”, te întreabă realizatorii noului joc.

Cei de la NASA au deja experiență când e vorba de colaborarea cu specialiști din lumea jocurilor. Celebră rămâne lansarea ”Angry Birds în spațiu”.

Tiina Mikkonen, senior account manager pentru compania Rovio, care a lansat Angry Birds, a dezvăluit apropierea de Agenția Spațială Americană: ”Lucrăm cu NASA deja de ceva timp și sunt mereu dornici să colaborăm. Avem și un astronaut, Don Pettit în spațiu care a acceptat să colaboreze cu noi și e tare captivant. Ei ne ajută cu toate problemele legate de fizică, legate de spațiu și gravitație”.