„Astăzi, facem un nou pas important în construcţia proiectului nostru pentru Alba, mai exact transformarea PSD Alba în principala platformă politică din judeţ. Îi urez bun venit în PSD Alba noului nostru coleg, deputatul Beniamin Todosiu, preşedinte până astăzi al USR Alba, şi colegilor săi din judeţ. Beniamin este unul din cei mai activi parlamentari, motiv pentru care ne dorim să continue activitatea sa de parlamentar. Are susţinerea mea, a colegilor mei şi a preşedintelui Marcel Ciolacu şi suntem siguri că proiectele sale pentru Alba vor fi sprijinite în continuare în Parlamentul României”, scrie pe Facebook Victor Negrescu.

ULTIMELE ȘTIRI

Ce spune ChatGPT despre abilitățile cognitive ale lui Joe Biden? Președintele și-ar fi demonstrat capacitatea de a „procesa informații”

Business Insider: Un cardiolog explică un lucru pe care îl puteţi face pentru a vă testa sănătatea inimii – şi exerciţii pentru a o îmbunătăţi

Evacuarea în masă a comunităţilor din regiunea Sumy / Zona nu mai poate fi locuită, ruşii bombardează zi şi noapte

Şapte stategii. Lixandru, despre combaterea violenţei în şcoli: Este un efort complex care implică colaborare

Vezi mai multe articole din categoria politic

El precizează că Beniamin Todosiu va face parte din conducerea filialei judeţene, „iar experienţa şi activitatea sa politică la nivelul judeţului îl recomandă pentru această poziţie”.

„Am agreat să susţinem împreună un Pact pentru Alba care are la bază principii cheie în care credem foarte mult: zero toleranţă faţă de corupţie, susţinerea oamenilor integri şi profesionişti în funcţii publice, un plan pentru reducerea preţurilor la utilităţi în Alba sau susţinerea investiţiilor din judeţ, cu accent pe educaţie şi sănătate. În judeţ, susţinem împreună cei mai buni candidaţi la primării şi consiliile locale, oameni integri şi buni profesionişti. Astfel, la Aiud şi Cugir, se alătura echipei noastre şi Dragoş Crişan şi Flaviu Rădiţoiu, colegii lui Beniamin Todosiu, care vor fi candidaţii noştri. Alternativa pentru Alba există şi ea înseamnă oamenii potriviţi la locul potrivit”, încheie Negrescu.