Substanţele chimice au fost găsite în mai mult de jumătate din probele de alimente şi băuturi, arată testele, potrivit Sky News.
Căpşunile s-au dovedit a fi cele periculoase în ceea ce priveşte prezenţa unor toxine rezistente care pot provoca oamenilor probleme grave de sănătate.
95% din cele 120 de probe testate conţineau toxinele periculoase.
Resturi de pesticide au fost descoperite şi în piersici, castraveţi, caise şi fasole.
ULTIMELE ȘTIRI
Huawei dă în judecată statul român, pentru că nu-l lasă să utilizeze infrastructura 5G. Huawei: „Decizie nu are la bază nicio evaluare obiectivă”
CEDO va decide dacă lipsa acţiunii guvernelor privind încălzirea globală încalcă drepturile omului
Klaus Iohannis participă joi la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări. Pledoarie pentru îmbunătăţirea conectivităţii strategice regionale
Resturi de pesticide, descoperite în peste jumătate din probele de alimente şi băuturi britanice
Vezi mai multe articole din categoria externe
Guvernul ar trebui să interzică 25 de pesticide, au spus experţii. Acestea au fost descoperite în peste 3.300 de mostre testate de guvernul Regatului Unit în 2022.